Kocaeli /Çayırova ilçesine bağlı Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi Fakültemizi ziyaret etti.

Kocaeli /Çayırova ilçesine bağlı Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi öğrencileri 17 Mayıs 2024, Cuma günü Fakültemizi ziyaret ettiler.

Müdür yardımcısı Fırat Salih Telli,  öğretmenleri Seher Çapa, Beste Topak, Orhan Uyumaz önderliğinde Fakültemizi ziyaret eden 10., 11. ve 12. Sınıflardan oluşan 47 öğrenciden oluşan misafirler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağı’nı incelediler, Fakültemizi gezdiler. Öğrencilere Fakültemiz Bölümleri, Turizm Sektörü, Kariyer ve İstihdam imkanları konularında bilgi verildi. Soruları cevaplandırıldı. Ziyaretleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.