Dekanlığımızdan Paydaş Sektör Ziyaretleri

Fakültemiz Dekan vekili Prof. Dr. Mustafa BOZ ve Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Erol DURAN ile Bekir EŞİTTİ Üniversite ile Çanakkale Turizm Sektörü arasındaki  işbirliklerini geliştirmek amacıyla Sektör Temsilcilerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ilk etabında

ÇARO (Çanakkale Rehberler Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ü. Cihan MÜSTERİOĞLU ve deneyimli Turist Rehberi Ercan YAVUZ

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet ÇELİK,

ÇATOD (Çanakkale Turistik Otelciler işletmeciler ve Yatırımcılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı İ. Armağan AYDEĞER ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Hilmi SATAR, Erhan PAZARBAŞI, Aykut ŞÖLEN, Şenol DAĞINIK, Nilgün GÖKSER ile Serhat KOÇARSLAN

GESTAŞ (Deniz Ulaşım Tur. Tic. A. Ş.) Genel Müdürü Mahir SEVİNÇ’in

Katılımıyla her kurumun ofisinde ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirildi.

Toplantılarda sorunların tespit edilip Çanakkale Turizminin gelişmesine katkı sağlayacak, Fakültemiz öğrencilerinin sektörün ihtiyacını karşılayacak şekilde öğrenim görmeleri ve iş imkanlarını arttıracak proje ve uygulamalar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Son derece verimli geçen görüşmelerde işbirliklerinin proje ve uygulamalarla hayata geçmesi ve sürekli olmasının önemi üzerinde duruldu.