Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İç Kontrol Bilgilendirme Broşürü |
Birim İç Kontrol Güvence Beyanı
|
2020
|
2021 |
2022 |
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
|
İç Kontrol Standartları Eylem Planı
|
Görev Tanımları
|
Birim Görev Tanımı
|
Personel Görev Tanımı
|
İş Akış Şemaları
|
Yazı İşleri
Öğrenci İşleri
Personel İşleri Birimi İş Akış Şemaları
Muhasebe
|
Birim Bütçe Analizi
|
2020 |
2021 |
2022 |
Birim Risk Değerlendirme Raporu
|
Akademik Performans
|
Faaliyet Raporu
|
2017
|
2018
|
2019
|
2020
|
2021
|
2022
|
Özdeğerlendirme Raporu
|
2019
Turizm İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Seyahat İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
|
2020
Turizm İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Seyahat İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
|
2021
Turizm İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Seyahat İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
|
2022
Turizm İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Seyahat İşletmeciliği Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü Özdeğerlendirme Raporu
|
ÖDR Yönetici Özeti |
2019
2020
2021
2022
|
Öz Değerlendirme Raporu Değerlendirme Kılavuzu |
2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ÖDR Değerlendirme
Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü ÖDR Değerlendirme
|
Kurum İçi Değerlendirme Raporu
|
2019
|
2020
|
2021 |
2022 |
KİDR Kontrol Raposu ve Yönetici Raporu |
2022 |