English
  • ÜBYS
  • ÇOMÜ Destek
  • Telefon Rehberi
  • Tek Hesap
  • Mevzuat
  • Harita
  • Kampüs 7/24
Turizm Fakültesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
  • Ana Sayfa
  • Fakültemiz
    • Dekanımız
    • Tarihçe
    • Misyon - Vizyon
    • Amaçlar - Hedefler
    • Temel Politikalar ve Öncelikler
    • Yönetim
    • Logomuz
    • Tüm Programlar Stratejik Planları
  • Personel
    • Akademik
    • 31. Madde Öğretim Elemanı
    • İdari Personel
    • Personel İçin Formlar
  • Lisans
    • Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
    • Turizm İşletmeciliği (Konaklama İşletmeciliği) / II. Öğretim
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Ders Programları
  • Lisansüstü
    • Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
    • Sey. İşl. ve Tur. Reh. Anabilim Dalı
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
    • Lisansüstü ders programları
  • Öğrenci
    • Yönetmelikler
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İstatistikleri
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Mezunlar Derneği
    • Akademik Danışman Listesi
    • Mezun Bilgi Formu
    • ÇOMÜ - Turizm Fakültesi Tanıtım Sayfası
    • Öğrenciler İçin Formlar
    • Diploma Alımı & Kayıt Sildirme
  • Staj Süreci
    • Staj Başvuru Evrakları
    • Stajla İlgili Sık Sorulan Sorular
    • Staj Dosyası Alma Süreci
  • İşbaşı Eğitimi
    • İşbaşı Başvuru Evrakları
    • İşbaşı Dosyası
  • Kalite Güvencesi
    • Kalite Güvence Politikamız
    • Kurumsal Bilgiler
    • Komisyonlar
    • Stratejik Plan
    • Mezunlarımız
    • Fakülte Bülten
    • Programlar ve Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
    • PUKO Döngüsü​
    • Paydaşlarla İlişkiler
    • Kalite Güvence İç Kontrol
    • Swot Analizi
    • Formlar ve Dilekçeler
    • Kalite Güvence Yönetmelik ve Yönergeler
  • ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
  • DİĞER
  • İletişim
 
Hızlı Erişim
  • Fakültemiz
    • Dekanımız
    • Tarihçe
    • Misyon - Vizyon
    • Amaçlar - Hedefler
    • Temel Politikalar ve Öncelikler
    • Yönetim
    • Süreç El Kitabı
    • Fiziki İmkanlar
    • Tüm Programlar Stratejik Planları
  • Personel
    • Akademik
    • 31. Madde Öğretim Elemanı
    • İdari Personel
    • Personel İçin Formlar
  • Lisans
    • Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
    • Turizm İşletmeciliği (Konaklama İşletmeciliği) / II. Öğretim
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Ders Programları
  • Lisansüstü
    • Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
    • Sey. İşl. ve Tur. Reh. Anabilim Dalı
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
    • Lisansüstü ders programları
  • Öğrenci
    • Yönetmelikler
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İstatistikleri
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Mezunlar Derneği
    • Akademik Danışman Listesi
    • Mezun Bilgi Formu
    • ÇOMÜ - Turizm Fakültesi Tanıtım Sayfası
    • Öğrenciler İçin Formlar
    • Diploma Alımı & Kayıt Sildirme
  • Dış İlişkiler
    • Erasmus Programı
    • Farabi Programı
    • Mevlana Programı
  • Staj Süreci
    • Staj Başvuru Evrakları
    • Stajla İlgili Sık Sorulan Sorular
    • Staj Dosyası Alma Süreci
  • İşbaşı Eğitimi
    • İşbaşı Başvuru Evrakları
    • İşbaşı Dosyası
  • ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
  • Foto Galeri
  • Etkinlik Takvimi
  • İletişim
Sayfa Bulunamadı!

ÖĞRENCİ

  • Akademik Takvim
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci Temsilcileri Konseyi
  • Yabancı Öğrenciler (YÖS)

KAMPÜSTE YAŞAM

  • Engelsiz Çomü Öğrenci Birimi
  • Kütüphane
  • Sosyal Tesisler
  • Yemek Listesi
  • Yemekhane Ve Kafeteryalar

BAĞLANTILAR

  • Bilgi İşlem D.Bşk.
  • Destek Sistemi
  • Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  • Erasmus Programı
  • Farabi Değişim Programı

İLETİŞİM

  • +90 286 218 05 46
  • +90 286 218 05 47
  • turizm@comu.edu.tr

© Copyright 1992-2015 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi » Bilgi İşlem Daire Başkanlığı » ÇOMÜ Web Ekibi