Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni

2021 – 2022 Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni 18.05.2022 tarihinde Troya Kültür Merkezinde düzenlendi. Törene Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Okhan Akdur, eski rektör yardımcısı Prof. Dr. Osman Demircan, Ezine MYO müdürü Doç.Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Mehmet Uğur Yavuz, İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli, Turizm fakültesi akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katılım sağladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayıp müzik dinletisiyle devam etti.

Daha sonra dereceye giren öğrenciler onur belgesi ve hediyelerini aldı. Fakülte birincisi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Madina Alpyspayeva onur ödülünü rektör yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’dan, fakülte ikincisi Gastronomi Bölümü öğrencisi Berkehan Taflan onur ödülünü Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz’dan, fakülte üçüncüsü Gastronomi Bölümü öğrencisi Goncagül Yılmaz onur ödülünü Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın’dan aldı. Mezun öğrencilerimiz büyük bir sevinçle keplerini atarak mezuniyetin keyfini çıkardılar. Törenin sonunda Turizm Fakültesi Mezunlar Derneği pilav ikramında bulundu.