Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit’in yanı sıra akademisyenler ve öğrenci velileri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.Fakülteyi birincilikle bitiren Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Sedef Ece Batıbeki, duygu ve düşüncelerini aktardı.  Tören Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal ve Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem'in konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet, kep atma töreniyle sona erdi.