Fakültemiz Dış Paydaş Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen Dış Paydaş Toplantıları,  Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen toplantı ile devam etti. Turizm Fakültesi Toplantı Salonu'nda düzenlene Dış Paydaş Toplantısına Vali Yardımcısı Vekili Davut Boztaş, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale'de turizm sektöründe faaliyet yürüten STK temsilcilerinin yanı sıra Çanakkale Belediyesi adına Halkla İlişkiler Sorumlusu Esra Ersak katıldı. Toplantıda kent turizminin sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra sektördeki gelişmeler ve nitelikli iş gücünün arttırılmasına yönelik atılması gereken adımlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.