ÇATUD (Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği) Turizm İşletmeciliği Öğrencileri ile Buluştu

Çanakkale’nin en köklü ve faal sivil toplum kuruluşlarından olan, ÇATUD (Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği) Başkanı İsmet BALKAN ve Dernek Üyesi ÇOMÜ Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Veysel TOLUN Üniversite – Paydaş İşbirliği çerçevesinde Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Birinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Sayın BALKAN ve Sayın TOLUN’un, Çanakkale Turizmi, Çanakkale’nin  tarihi ve kültürel değerleri, Turizm Sektörünün gelişimi korularında öğrencilerimizi bilgilendirdikleri toplantı, 3 Ekim 2022, Pazartesi günü gerçekleşti.

Çok verimli geçen buluşmada, öğrenciler için tanıtım gezileri düzenlenmesi, öğrencilerimizin ana nüvesini oluşturacağı ÇATUD Gençlik Kulübü oluşumu konularında somut adımlar atıldı.