Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı, 06 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'te fakültemiz toplantı salonunda, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BOZ, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU'nun konuşmaları sonrası eğitim-öğretim ve bilimsel süreçlere ilişkin  Sayın rektörümüzün önderliğinde ileriye dönük öncü projeler üretmeye dönük görüş ve temenniler ile Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.