2020- 2021 Online Mezuniyet Töreni Gerçekleştirilmiştir.

'

Pandemi koşulları nedeniyle online (çevrimiçi) olarak düzenlediğimiz 2020- 2021  Mezuniyet töreni, 25.06.2021 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedar MURAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat UĞUR, Fakültemizin Öğretim Üyeleri, Mezun olan öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla olarak gerçekleştirildi. 

Mezuniyet töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT başta ülkemizdeki turizm sektörünün değeri hakkında  görüşlerini ifade etti. Ayrıca Çanakkalenin turizm potansiyali ve turizm gelişmeleri hakkında bilgiler verdi. Mezun olan öğrencilerimize her zaman bizlerle iletişim halinde olmalarını telkin etti. 

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOZ ise, Üniversitemize yeni bir vizyon kazandıran, araştırma üniversitesi olma yolunda Öğretim Üyelerini  teşvik eden, desteklerini Fakültemizden eksik etmeyen, sayın Rektörümüze ve Rektör Yardımcılarımıza teşekkür etti. 

Bu yıla kadar mezun öğrenci sayımız 2424'ü bulmuş,bu yıl ise  84 öğrencimiz mezun olduğunu ifade etmiştir. 2013 yılından itibaren Turizm Fakültesi olarak Eğitim Öğretim Faaliyetlerine Devam etmekte olduğunu, Fakültemizde halihazırda Turizm İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları olarak 3 bölümde öğrencilerimizin Eğitim Öğretim hayatlarına devam ettiğini beyan etti. Mezun olan öğrencilerimize başarılar diledi ve ailelerine katılım gösterdikleri için teşekkür etti.