Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Fakültemiz ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Turizm Fakültesi işbirliği ile 15-17 Ekim 2020 tarihinde dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi ile yaşamakta olduğumuz pandemi sonrası, sektörün ve akademinin sorunları "İstihdam ve Kriz Yönetimi" ana teması çerçevesinde üniversitemizde  tartışılacak. Düzenlenecek olan kongreye ulusal ve oluslararası akademik camiadan ve sektör temsilcilerinden yoğun katılım olması beklenmektedir. Kongrede sunulacak olan çalışmaların kongre özet ve tam metin bildiri kitabında yayınlanmasına ek olarak ulusal ve uluslararası indexlerde taranan dergilerde özel sayı olarak ve uluslararası kitapta bölüm olarak yayınlanması olanakları da sunulmaktadır. Alana ve sektöre ilgi duyan ve kafa yoran bilim insanlarını ve sektör profesyonellerini 15-17 Ekim 2020 tarihinde üniversitemiz Troia Kültür Merkezine bekleriz.  Detaylı bilgi için iwact.org.

Kongre programı ekte sunulmuştur.

kongre-programi-4. IWACT (1).pdf