Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOZ Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

14 Aralık 2018 tarihinde Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde düzenlenen 5. Turizm Fakülteleri Dekanlar Toplantısı'nda kuruluş kararı alınan “Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK)”,  21 Mart 2019 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nin ev sahipliğindeki toplantıda kuruldu.

Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi, hem ulusal hem de uluslararası anlamda sektördeki akademik temsiliyeti sağlamak amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerine bağlı tüm Turizm Fakültelerini çatısı altında birleştirdi. Türkiye’deki tüm turizm fakültelerinde eğitim-öğretime yönelik bir ortak akıl oluşturmayı, fakülteler arası iş birliğini güçlendirmeyi ve sektörün çözüm bekleyen konularında akademik destek sağlamayı amaçlayan Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi’nin 23 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Yürütme Kurulu aşağıdaki dekanlardan oluştu.

Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Yürütme Kurulu

Başkan            Prof. Dr. Şule AYDIN                          Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Başkan Yrd.    Prof. Dr. Gökalp Nuri SELÇUK        Atatürk Üniversitesi

Sekreter Üye    Prof. Dr. Serhat HARMAN               Mardin Artuklu Üniversitesi