ONLİNE İNGİLİZCE KURSU

Turizm öğrencilerine Sheffield Üniversitesinde  Online kurs imkanı

Fakültemiz  ve dünyanın ilk 100 üniversitesi içinde yer alan  Sheffield Üniversitesi  ile  English Education Teaching Centre' da  2 hafta sürecek online ingilizce  kurs imkanı işbirliği anlaşması  gerçekleşmiştir. Bu imkandan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin ekteki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir.  Başvuru kriterleri aşağıda belirtildiği gibidir.

* Öğrencilerin A2/B1 (Pre İntermediate) veya B2/C1 (Upper İntermediate)  seviyesinde olmaları gerekmektedir.

*Öğrencilerin iyi bir bilgisayar ve internet bağlantısına sahip olmaları gerekmektedir.

* Öğrenci lerin Pazartesi-Cuma saat 9.00-13.00 (UK saati)  saatleri arasında 2 hafta sürecek olan  derslere katılımı zorunludur.

*Öğrencilerin   eğitime katılan diğer uluslararası öğrencilerle beraber çalışma ve işbirliği içinde olmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak için aşağıdaki mail adresinden Doç. Dr Tülay GÜZEL'e ulaşabilirsiniz.

tguzel@comu.edu.tr

Kurs Afişi.docx