Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN’nın Fakültemizi Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN, 2 Eylül 2020 Çarşamba günü fakültemizi ziyaret etti. Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa BOZ ile Prof. Dr. Şule AYDIN iki fakülte arasında yapılabilecek işbirliği imkanlarını ve ortak çalışmaları değerlendirdiler.

Prof. Dr. Mustafa BOZ, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümlerinin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından Turizm alanı için yetkilendirilmiş tek akreditasyon kuruluşu olan TURAK tarafından 2020 yılında akredite edilmeleri nedeniyle Prof. Dr. Şule AYDIN’ı kutladı. Yapılan toplantıda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi ile akreditasyon çalışmalarına başlayan Fakültemiz, Turizm İşletmeciliği Bölümü akreditasyon çalışmalarında işbirliği yapma kararı aldı.