Mezunlar Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi, turizm işletmeciliği  bölüm Başkanı öğretim üyesi Doç. Dr. Tülay GÜZEL, 1993-2003 yılları arasında turizm işletmeciliği yüksekokulu olarak faaliyet gösteren 2013 yılından itibaren ise fakülte olarak faaliyetlerini sürderen fakültenin bu dönemde vermiş olduğu mezunlarıyla biraraya gelmiştir. Yeni mezun olan öğrencilerinde katıldığı, 7 Ekim 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda mezunlarımızın bugünkü iş hayatı ile ilgili bilgi edinimi ile oluşturulacak mezun platformu konusunda fikir alışverişi gerçekleştirilmiştir. Toplantı sonunda bugünkü fakülte öğrencilerine faydalı olmak amacıyla tüm mezun öğrencilerimizin işbirliği sözü alınmıştır. Mezunlarımız, müsait oldukları tarihlerde fakültemizde düzenlenecek söyleşilere katılarak öğrencilerimize rol model olacaklardır. Ayrıca kurulacak platformlar ile staj ve işbirlikleri ağını genişletmek için çalışmalar başlatılmıştır.