Mezun Öğrenci Buluşması

Turizm İşletmeciliği bölüm başkanı Doç. Dr. Tülay GÜZEL tarafından düzenlenen mezun-öğrenci buluşması ilk etkinliği online olarak gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Boz’un açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe özellikle 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi. Mezun öğrencilerimizden, Mezunlar Derneği Başkanı Anzac Hotels Genel Müdürü Yusuf KAYAALP, Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merve AYCAN, Concept House Butik Otel (Tekirdağ) ve Concept Bungalov (Asos) işletmeleri sahibi Okan TALASLIOĞLU eğitim hayatları ve iş hayatları hakkında bilgiler verdiler. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte öğrencilerimiz katılımcılara çeşitli sorular yöneltirken katılımcılar bu soruları bilgi ve deneyimleriyle cevapladılar. Oldukça verimli geçen mezun-öğrenci buluşması etkinliğimiz ilerleyen zamanlarda yeni katılımcılar ile devam edecektir.