Genel İngilizce A1-A2 Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersi

'

Bireysel çalışmak isteyen üniversite öğrencileri, derslerinde zenginleştirilmiş içerikten oluşan materyal arayan İngilizce öğretim görevlileri, yabancı dil öğrenmeye en temelden sağlam başlamak isteyenler ile İngilizce öğrenmeye hevesli herkes…

Bu sertifika programının temel amacı, katılımcılara A1 ve A2 düzeylerinde dil yeterliği sağlamaktır. Bu eğitim sürecinde katılımcılar, temel dil bilgisi yapılarını öğrenirken aynı zamanda kelime dağarcıklarını genişletecek, okuma ve dinleme alıcı becerilerini geliştireceklerdir. Derslerimiz, zengin içerik ve materyallerle desteklenmiştir. QR kodları sayesinde videolar içinde videolar sunarak görsel ve işitsel öğrenmeyi teşvik eder. Asenkron ders videolarıyla birlikte katılımcılar, öğrenme hızlarına ve ihtiyaçlarına uygun olarak bireysel çalışmalarda bulunabileceklerdir. Programdaki çözümlü etkinlikler vasıtasıyla öğrencilerin öğrenme sürecinde aktif bir şekilde katılımları ve anlama seviyelerinin artırılması hedeflenmiştir. Hedef; keyifli, etkileşimli ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunmak, böylece katılımcıların İngilizceyi temel düzeyde güvenle kullanabilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Kursiyerlerimizin, Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için “DERSİ TAMAMLADIM” butonuna tıklayarak, dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm derslerini tamamlayan öğrencilere sistem üzerinden “SON TEST SINAVI” modülüne erişim hakkı açılacaktır. Son testi ve Anketi tamamlayan öğrenciler, Katılım Belgelerini E-Sertifika sistemi üzerinden veya E-Devlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler. Katılım Belgesi geçerlilik süresi 1 yıldır.

Kursa kayıt 31 Ekim 2023 tarihinde son bulacaktır. 31 Aralık 2023 tarihine kadar kursu tamamlamayan öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Kurs ile ilgili sorularınızı videoların altında yer alan “Eğitmene Sor” modülünden sorabilirsiniz. Kursumuzun eğitmenlerini tanımak ve içeriği hakkında bilgi sahibi olmak için tanıtım dersimizi izleyebilirsiniz.

Bu kurs, TÜBİTAK tarafından desteklenen (ID: 1649B022214071), danışmanlığını Doç. Dr. Kürşat Cesur’un yaptığı ve Öğr. Gör. Emre Uygun tarafından sürdürülen, “Genel İngilizce Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersinin Geliştirilmesi, Uygulanması ve Değerlendirilmesi: Uzaktan İngilizce Öğrenenler İçin Bir KAÇD” başlıklı lisansüstü tez çalışmasının bir ürünüdür.

 

Duyuruya ulaşmak için lütfen tıklayınız.