Fakülte dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOZ' un 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Öğrencilerimiz,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi olarak aramıza yeni katılan öğrencilerimizi kutluyor, Üniversitemize ve Fakültemize Hoş geldiniz diyorum.

Ayrıca; COVID’19 Pandemisi tedbirleri nedeniyle kendilerinden birbuçuk yıldır uzak kaldığımız öğrencilerimize de, Üniversitemize ve Fakültemize tekrar Hoş geldiniz diyorum.

Derslerimizi yüz yüze yapacağımız yeni eğitim öğretim yılında, tüm öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin hem kendi sağlıklarını hem diğerlerinin sağlığını tehlikeye atmaması için COVID’19 tedbirlerine uymaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Salgının en kısa zamanda sorun olmaktan çıkması için, aşı olmayan veya aşılarını tamamlamayan herkesin aşılarını en kısa zamanda tamamlaması büyük önem arz etmektedir.

Tüm akademik, idari personel ile öğrencilerimize,  sağlıklı, esenlik dolu, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa BOZ

Dekan