Erasmus+ AB Projesi, EntreAction’ın Çanakkale’de Yapılacak Yaz okulu Çalışmaları

'

"EntreAction: Girişimcilik Eğitiminde Yenilikçi Bir Vakadan Video-Hikayeye Yaklaşımı" konulu Avrupa Birliği Projesinin proje yürütücüsü Doç. Dr. Veneta HRISTOVA ve proje ekibi üyesi Dr. Ivan STOYANOV 22-27 Eylül 2023 tarihleri arasında Üniversitemizi ve Fakültemizi ziyaret etti.  Proje yürütücüsü HRISTOVA  ve STOYANOV ile projenin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden  ortakları Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BOZ, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya ÖNAL, Öğr. Gör. Gökhan AKÇA ve Öğr. Gör. Tarık YALÇINKAYA, 25 Eylül 2023 tarihinde, Turizm Fakültesi'nin ev sahipliğinde  gerçekleştirilen dış paydaş toplantısında bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerde, Bulgaristan - St. Cyril ve St. Methodius Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi arasındaki Erasmus anlaşmasının genişletilmesi, 2024 yaz aylarında proje kapsamında Çanakkale’de  gerçekleştirilecek uluslararası yaz okulunun planlanması, Uluslararası Ortak Yüksek Lisans Programının açılması ile diğer yeni proje ve işbirlikleri konuları ele alındı.

Çanakkale’nin tanıtımı kapsamında konuklarımız için Troya Antik Kenti ve Troya Müzesi’ne gezi düzenlendi. Uluova Çiftliği ve Üniversitemiz işbirliğinde gerçekleştirilen Möö’den Mi’ye müzik etkinliğine katıldık. Dr. Öğr. Üyesi Müyesses CESUR önceliğinde düzenlenen kahve tadım etkinliğinde yer aldık.