'EntreAction: Girişimcilik Eğitiminde Yenilikçi Bir Vakadan Video Hikâyeye Yaklaşım' başlıklı AB Projesi Yaz Okulu Öğrenci Başvurusu.

EntreAction AB projesi yaz okulu, 15-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Çanakkale Güzelyalı, Troia Tusan Hotel'de gerçekleştirilecektir. Yaz okuluna proje ortağı altı ülkenin öğrenci ve akademisyenleri katılacaktır.

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri başvurabilir.

Yaz okuluna kabul edilen öğrencilerin, Girişimcilik odaklı toplantıların, workshopların ve seminerlerin yapılacağı 12 gün boyunca tam katılımları gerekmektedir.  Üniversitemizden katılacak öğrencilerin öğle yemeği, çay/kahve ikramı ve şehir içi otobüs kartı karşılanacaktır. Yaz okulunun bitiminde katılım sertifikası verilecektir.

Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 16 Şubat 2024 Cuma saat 17.00

EntreAction ÇOMÜ Proje Koordinatörlüğü