Diploma Alım Süreci

Fakültemizden mezun olan ve sistemden ilişiği kesilen öğrencilerin diplomalarını alabilmesi için yapmaları gereken işlemler aşağıdaki gibidir.

1 ) Ek’te bulunan ilişik kesme formu Kütüphane ve Rektörlük B Blok 2. Katta İdari Mali İşler Daire Başkanlığına onaylatılır.

2 ) Ziraat Bankası 2294 59210401 5003 numaralı hesaba 30 tl diploma kılıf ücretinin yatırılması gerekmektedir.

3 ) İlişik Kesme Formu, öğrenci kimlik kartı ve banka dekontunu Fakülte Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilir.

Önemli Notlar:

• Öğrencilerin diplomalarını almaya gelmeden önce e devletten ilişiklerinin sistem üzerinden kesildiğinin teyit etmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenci kimlikleri kayıp olan öğrencilerin gazeteye kayıp ilanı vermeleri ve ilanı ibraz etmeleri gerekmektedir.

Ekler

ogrenci-ilisik-kesme-formu.docx