ÇOMÜ Turizm Fakültesi 11. Kariyer Günleri (Online) Davet Çağrısı !

'

2 Mart 2023 10:00-17:00 (Google Meet )


Öğrencilerin bireysel farkındalık geliştirme yolculuklarında kendilerini yakından tanımaları; ilgi alanları, becerileri, yaşam tercihleri, kişilik özellikleri, güçlü yanları hakkında fikir sahibi olma ve hedeflerini belirleme noktasında kariyer yollarını belirleyip doğru yolda ilerleyebilmeleri önem arz etmektedir. Kariyer Günleri’nin de amacı, Üniversite çatısı altında iş dünyası ve öğrencileri bir araya getirerek öğrencilerin kendi özelliklerinin farkına varması, farklı ve profesyonel bakış açılarından faydalanabilmesi, kariyerlerine dışarıdan bakma şansı yakalayabilmesi, yaşamlarına mesleki anlamda yön verebilmesi, iş başvuru süreçlerini öğrenmesi, mülakat yöntemlerini bilmesi ve yönetebilmesi, sektörü / işletmeleri tanıması ve kendisine bir gelecek yaratması için fark yaratan buluşmalar gerçekleştirmektir.

Öğrencilerin bilgi, beceri, yetkinlik ve ilgilerini dikkate alan bir misyonla, onların iş dünyası ve akademik alandaki rol modeli profesyoneller, danışmanlar ve kariyer uzmanları ile etkileşimlerini sağlamak amacıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak 11. Kariyer Günleri etkinliklerini gerçekleştiriyoruz. Yıllardır Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak seçkin turizm işletmelerinin iştirakleri ile gelenekselleşmiş hale gelen kariyer günlerimizin 11.’sini 02 Mart 2023 tarihinde  saat 10:00-17:00 saatlerinde, ülkemizin deprem koşulları nedeniyle Online olarak Google Meet üzerinden gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Hiç kuşkusuz öğrenci ile iş dünyasının buluşmasına ve kaynaşmasına vesile olan en önemli buluşma etkinliklerinden birisi olan Kariyer Günleri’ne ÇOMU Turizm Fakültesi olarak oldukça önem veriyor, bu buluşmaya tüm öğrencilerimizi, Turizm sektörünün akademik ve profesyonel temsilcilerini davet ediyoruz.

Not: Eklerde işletmelerin görüşme saatleri ve meet bağlantıları ile açılış ve kapanış oturumlarının saat ve görüşme bağlantıları yer almaktadır.  Görüşme bağlantılarına direkt ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla;
ÇOMÜ Turizm Fakültesi 

Sorularınız için;

Dr. Ebru Özlem Korkutata ile ebruozlem.korkutata@comu.edu.tr üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Açılış oturumu için lütfen tıklayınız.

 

Ekler

Kariye Günleri Görüşme Bağlantıları.xlsx