'
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
YURTİÇİ | Başarı Durumuna Göre Kurumlar Arası Göre Yatay Geçiş Başvuru | 2025/2026 Güz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ÖĞRENİMİ SÜRDÜRÜLEN | Yatay Geçiş İçin Başvuru Yapılan |
Durumu | Evrak | KARAR | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sıra No |
Adı-Soyadı | Üniversite | Fakülte | Bölüm | Öğretim Şekli | Sınıf | Genel Not Ortalaması | GNO %50 |
YKS %50 |
GNO TOPLAM | Bölüm | Öğretim Şekli |
Sınıf | Başarısız Dersi Vardır/Yoktur | Disiplin Cezası Almıştır/Almamıştır |
Tam/ Eksik | |||||||||||||||||||||||
3 | Es** YÜ*** | Sinop Üniversitesi | Turizm Fakültesi | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | N.Ö. | 1 | 3,73 | 1,87 | 182,222 | 93,7 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | N.Ö. | 2 | Yoktur | Almamıştır | Tam | ASİL | ||||||||||||||||||||||
4 | Ay** TU**** | Sinop Üniversitesi | Turizm Fakültesi | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | N.Ö. | 1 | 3,71 | 1,85 | 182,587 | 93.23 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | N.Ö. | 2 | Yoktur | Almamıştır | Tam | ASİL |