Turizm Fakültesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi
Turizm Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 12.10.2016 tarihinde gerçekleştirilen programa Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Etkinlikte açılış konuşmasını Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Turan Takaoğlu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Turan Takaoğlu, fakülte hakkında bilgiler verdi vefakülteye yeni gelen öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Mustafa Boz; Turizm İşletmeciliği Bölümünü tanıttı.

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ferah Özkök, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Oryantasyon programı Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hacı Mehmet Yıldırım'ın fakülte ve eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili sunumuyla sona erdi.
Program sonrası aşure dağıtımı gerçekleştirildi.