Truva ve Assos'a Eğitim Gezisi Gerçekleştirildi

Öğr. Gör. Sinan Gökdemir tarafından yürütülen Türk Tarihi ve Kültürü ile Mitoloji dersleri kapsamında Truva ve Assos antik kentlerine uygulama gezisi gerçekleştirildi. Çanakkale'de 20 yılı aşkın tecrübeye sahip profesyonel turist rehberi sayın Aykut DEĞRE ve Çanakkale Lutars Turizm seyahat acentasının katkılarıyla gerçekleştirilen gezide fakültemiz Seyahat işletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerine bölge hakkında tarihi, mitolojik ve kültürel bilgiler aktarıldı. Ayrıca öğrencilerimiz gerçekleştirilen uygulama gezisi sayesinde ziyaret edilen destinasyonlardaki sektör temsilcileri ve işletmeler ile bağlantı kurma ve geleceğe yönelik işletme portföyü oluşturma imkanını da elde etti.

360-iyxv-1.jpg
360-iyxv-2.jpg360-iyxv-3.jpg360-iyxv-4.jpg360-iyxv-5.jpg360-iyxv-6.jpg