Truva Antik Kenti Uygulama Gezisi

Öğr. Gör. Sinan Gökdemir tarafından yürütülen Turizm Coğrafyası, Mitoloji ve Türk Tarihi ve Kültürü dersleri kapsamında Truva Antik Kentine uygulama gezisi gerçekleştirildi. Finansmanı tamamen ÇARO (Çanakkale Bölgesel Rehberler Odası) tarafından karşılaşılan uygulama gezisini Çanakkale’nin deneyimli rehberlerinden Sn. Hasan Çelimli yürütmüştür. Uygulama gezisinde fakültemiz Seyahat işletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü 2. , 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine bölge hakkında tarihi, coğrafi ve kültürel bilgiler aktarıldı. Ayrıca öğrencilerimiz gerçekleştirilen uygulama gezisi sayesinde ziyaret edilen destinasyonlardaki sektör temsilcileri ve işletmeler ile bağlantı kurma ve geleceğe yönelik işletme portföyü oluşturma imkanını elde ettiler.

Bu vesileyle bu uygulama gezisini gerçekleştiren başta Çaro başkanı Sn. Adem Biçer olmak üzere Sn. Hasan Çelimli ve tüm ÇARO yönetimine teşekkür ederiz.