Temel İlkyardım Uygulamaları Eğitimi

Turizm Fakültemiz öncülüğünde “Temel İlkyardım Uygulamaları Eğitimi” düzenlenmiştir. Düzenlenen bu eğitim İl Sağlık Müdürlüğü personeli sn. Hacer BAKİ, sn. Saygın ÜNGÜRLÜ ve sn. Songül EREN tarafından gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen eğitime fakültemiz akademik kadrosundan Turizm İşletmeciliği Bölüm Bşkn. sn. Doç. Dr. Tülay GÜZEL, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bşk. sn. Prof. Dr. Ferah ÖZKÖK ve Öğr. El. Jarkyn BOZ katılırken fakültemiz idari personelinden Fakülte Sek. sn. Şenay Yeşilgöz, Tur. İşl. Böl. Sek. sn. Ayten YILMAZ ve Turizm İşletmeciliği Bölüm öğrencileri katılım göstermiştir. Eğitmenler eşliğinde hem sözlü hem de uygulamalı gerçekleşen kursun ardından düzenlenen eğitim başarılı ile tamamlanmıştır. Katılımcılara sertifikaları daha sonra teslim edilecektir.