Sektör Temsilcileri Öğrencilerimizle Buluştu

Sektör Temsilcileri Öğrencilerimizle Buluştu

Sheraton Çeşme Hotel yöneticileriyle " Yönetici Gözüyle Yiyecek İçecek Sektöründe Kariyer Planlaması" konulu söyleşi ve iş & staj görüşmeleri gerçekleştirildi. Konuşmacılardan Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı, İzmir Aşçılar Derneği Onursal Başkanı, Çeşme Sheraton Hotel Executive Chef Rahmi YILMAZ otel mutfaklarında kariyer planlaması, Türk mutfağının durumu hakkında durum değerlendirmesi yaparak sektöre yeni başlayacak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Çeşme Sheraton Hotel Yiyecek İçecek Müdürü Ümit ERKANLI yiyecek içecek departmanında kariyer adımları ve departmanın işleyişi hakkında bilgiler verdi. Çeşme Sheraton Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Ümit KAHRAMAN Starwood Grubu ve Sheraton Otelleri hakkında genel bilgi vererek, personel alımında dikkate alınan hususlara değindi. Söyleşi plaket ve katılım belgesi takdimiyle sonlandırıldı. Söyleşinin ardından iş ve staj görüşmeleri yapıldı. Yaklaşık yetmiş başvurunun kırkının olumlu sonuçlandığı belirtildi.



362-iamy-1.jpg362-iamy-2.jpg
362-iamy-3.jpg362-iamy-4.jpg362-iamy-5.jpg