Öğrencilerimizden TArih Temizken Güzeldir Projesine Destek
Öğr. Gör. Sinan Gökdemir tarafından yürütülen Turizme Giriş dersi kapsamında, Çanakkale Rehberler Odası (ÇARO) tarafından her yıl 29 Ekim'de gerçekleştirilen ''Tarih Temizken Güzeldir'' çevre temizliği projesine katılım gerçekleştirildi. Tarihte önemli bir yeri olan Gelibolu Yarımadası Savaş Alanları'nın temizliğine fakültemiz Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden toplam 80 öğrenci ile katılınmıştır. Ayrıca öğrencilerimize gerçekleştirilen proje kapsamında temizlenen şehitlikler hakkında bilgiler de aktarılmış böylelikle geleceğe yönelik bir temizlik ve tarihe saygı bilinci oluşturulmaya çalışılmıştır.

375-smnu-1.jpg375-smnu-2.jpg375-smnu-3.jpg375-smnu-4.jpg375-smnu-5.jpg375-smnu-6.jpg375-smnu-7.jpg