Öğrencilerimiz Tatlan Gıdaya Teknik Gezide Bulundu

Turizm Fakültesi Öğrencileri Bayramiç Tatlan Gıdaya Teknik Gezide Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi 4. sınıf öğrencileri Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK’ın yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemleri dersi kapsamında Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Alper SELVİ’nin organizasyonuyla Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde faaliyet gösteren Tatlan Gıdaya teknik gezide bulundu.

Tatlan Gıdanın 4. kuşak yöneticilerinden olan Bahar YURT 4. kuşak olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek uzun yılar süren özverili çalışmalarını özetlediler. İşletmelerini nasıl geliştirdiklerini ve yeni üretim tesislerinde uyguladıkları kalite yönetim sistemleri, BRC ve HELAL sertifikasyonlarının süreçlerini, uygulama biçimlerini aktardı. Üretim Tesislerinde kalite yönetim sistemlerinin eksiksiz ve düzenli olarak uygulanıp, denetlendiğinden bahseden Bahar YURT bu sistemlerin eğitimini ve sertifikalarını alan öğrencilerin tesislerinde istihdam edilmesinde öncelik oluşturduklarının altını çizdi. Tatlan Gıda Yöneticisi Bahar YURT ve dersin sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK ile bir grup öğrenci fabrikanın üretim kısmına geçerek sistemi yakından takip ettiler. Üretimde yapımı tamamlanan sıcak helvalar öğrencilere ikram edildi.

Gezi programı sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK ve Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Alper SELVİ, Tatlan Gıda Yöneticisi Bahar YURT’ a böyle bir imkan ve ortam sundukları için teşekkür ederek, Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK tarafından Tatlan Gıda Yöneticisi Bahar YURT’a plaket takdim edildi.


353-soqw-1.jpg353-soqw-2.jpg353-soqw-3.jpg353-soqw-4.jpg353-soqw-5.jpg353-soqw-6.jpg