İşimiz Gücümüz İnsan Paneli Gerçekleştirildi

İşimiz Gücümüz İnsan, Turizm İşletmelerinde İnsan Faktörü adlı panel Fakültemiz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Turgay Bucak tarafından organize edilen panele BTA Operaston Eğitim Uzmanı Bülent Ödev, TAV Airport Hotel Genel Müdürü İsmail İlgin ve BTA Executive Sous Chef Mark Decker panelist olarak katıldı. Aynı zamanda moderatörlüğünü Yrd.Doç.Dr. Turgay Bucak'ın yaptığı panelde; BTA ya bağlı işletmeler tanıtıldı, turizmdeki insan faktörü üzerinde duruldu. Sektörde yaşanan sorunlar ve personel davranışları hakkında sunumlarla öğrenciler, sektörle ilgili daha detaylı bilgi edindiler. Panel, panelistlere verilen hediyelerle son buldu. Öğrenciler, sektör ve öğrenciyi birleştiren bu tarz toplantıların düzenlenmesinde öncülük yapan Fakülte Yönetimine teşekkürlerini sundular.

351-pdsc-1.jpg351-pdsc-2.jpg351-pdsc-3.jpg351-pdsc-4.jpg351-pdsc-5.jpg351-pdsc-6.jpg351-pdsc-7.jpg351-pdsc-8.jpg