Girişimcilik Semineri ve Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

KOSGEB ve Turizm Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen Girişimcilikte başarının anahtarı - KOSGEB girişimcilik destekleri konulu seminer ve Girişimcilik Sertifika Töreni Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Doçent Dr. Mustafa BOZ tarafından verilen, Girişimcilik I ve II derslerini alarak başarılı olan 60 öğrencimiz KOSGEB Girişimcilik Sertifikasını almaya hak kazandı.
Kalabalık bir öğrenci topluluğu ve öğretim elemanlarımızın katıldığı törende, KOSGEB Girişimcilik Sertifikaları Dekanımız Prof. Dr. Aziz KILINÇ, KOSGEB Çanakkale Müdürü Erdoğan YÜKSEL ve öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilerimize verildi.

346-fmgv-1.jpg346-fmgv-2.jpg346-fmgv-3.jpg346-fmgv-4.jpg346-fmgv-5.jpg346-fmgv-6.jpg