Fakültemizde İlk Kayıt Heyecanı

Bakanlar kurulunun 2013/4656 kararı ile Fakülteye çevrilen okulumuzda, 2013 -2014 Eğitim - Öğretim döneminde Konaklama İşletmeciliği Bölümüne kayıt yaptıran Ömer Faruk YUMLU'nun kaydını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aziz KILINÇ gerçekleştirmiştir.

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Aziz KILINÇ yaptığı konuşmada “Fakültemize bağlı bölümlere 208 öğrenci yerleşti. Fakültemiz kadrosu mevcut Turizm Fakültelerine göre iyi bir yerdedir. Turizm alanında Yüksek Lisans ve lisansüstü programlarımız vardır. Lisans ve lisansüstü programlarımızdaki öğrenci sayımız yaklaşık 1100 bulmaktadır. Turizmin ülkemiz ve Çanakkale açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Fakülte olarak da ÇOMÜ’de daha güçlü olmak durumundayız.” Sayın KILINÇ, konuşmasın da ayrıca öğrencilere başarılar diledi.

338-bkyr-1.jpg
338-bkyr-2.jpg