Fakültemiz Öğrencileri Jolly Tur Eğitimlerin Katıldı
Fakültemizde gerçekleştirilen kariyer günleri sonrasında, Jolly Tur'a ön başvuru yapan adaylar ile Bölge Rehberliği eğitimi düzenledi. Kemer Majesty Mirage Park Otel’de geçekleşen ve 3 gün süren eğitime Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve diğer üniversitelerden 100’ün üzerinde öğrenci katıldı.

Şirket tanıtımı ile başlayıp etkili iletişim teknikleri, satış teknikleri, iletişim, beden dili gibi konularda devam eden eğitimde turizmci adayı öğrencilerle mesleki bilgileri içeren geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildi. Verilen eğitimlerin birebir canlandırmaları sonrasında öğrencilerle Jolly Tur’da görev almak için mülakatlar yapıldı.

Jolly Tur Akdeniz Bölge ve Kontrat Müdürü Yavuz Öztürk, Müşteri İlişkileri ve Halkla İlişkiler müdürü Belgin Bayrak, Eğitim Uzmanı Serap Acun Karaoğlu, Rehberler ve Tur organizasyonları sorumlusu İsmail Gençtürk ve Jolly Tur’un bölge sorumlularının katıldığı eğitimde öğrencilere nitelikli ve başarılı personeller olarak turizm sektöründe uzun süreli kariyer planlamaları için gerekli bilgiler ve tecrübeler de paylaşıldı. Eğitim ve oryantasyonu başarı ile tamamlayan katılımcılar başarı sertifikalarını teslim alırken 2014 yılında Jolly Tur bünyesinde çalışmaya da hak kazandılar.

364-xsus-1.jpg
364-xsus-2.jpg364-xsus-3.jpg