Derslerin Uygulaması İzmir'de Gerçekleştirildi

Derslerin Uygulaması İzmir'de Gerçekleştirildi

Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK’ın vermiş olduğu Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Yiyecek İçecek Yönetimi, Hijyen ve Sanitasyon ve Turizm İşletmelerinde Kalite Sistemleri derslerinin uygulamalarını İzmir’de gerçekleştirildi. İzmir Wyndham Otel Aşçıbaşısı İlhan Güler’in katılımı ile Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Hijyen ve Sanitasyon dersleri, Kaya İzmir Otel Yiyecek İçecek Müdürü Timur Yurtseven’in katılımı ile Yiyecek İçecek Yönetimi ve Turizm İşletmelerinde Kalite Sistemleri derslerini ve Sipari Restoran İşletmecisi ve Aşçıbaşısı İbrahim Önen’in katılımı ile Restoran İşletmeciliği dersi gerçekleştirildi. Ayrıca öğrenciler İzmir’de gerçekleşen Travel Turkey Fuarı ve 3. İzmir Uluslararası Yemek Yarışmasını da ziyaret ederek burada sektör temsilcileri ile de bir araya gelme imkanını buldular.

347-xnxk-1.jpg

347-xnxk-2.jpg347-xnxk-3.jpg347-xnxk-4.jpg347-xnxk-5.jpg347-xnxk-6.jpg347-xnxk-7.jpg347-xnxk-8.jpg347-xnxk-9.jpg
347-xnxk-10.jpg347-xnxk-11.jpg