Aşçı Gözüyle Gastronomi Turizmi Konulu Panel Gerçekleştirildi

Aşçı Gözüyle Gastronomi Turizmi Konulu Panel

"Aşçı Gözüyle Gastronomi Turizmi" paneli fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasında Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Aziz Kılınç tarafından Çanakkale yerel mutfağının turizm açısından önemi vurgulandı. Panele konuşmacı olarak Aşçılar Ve Pastacılar Federasyonu Asbaşkanı İsmet BÜDÜN, Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih ÇORBACI, Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Osman DEMİRCİ ve Çanakkale Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk SOYSAL katıldı. Konuşmacılar gastronomi turizminde aşçının yeri konusunda bilgiler vererek, Çanakkale’nin yerel yemeklerinin gastronomi turizmine kazandırılması gerektiğini vurguladı. Aşçılar Ve Pastacılar Federasyonu Asbaşkanı İsmet BÜDÜN bu konuda Çanakkale mutfak kültürünün araştırılıp öğretilmesi, sunumu ve pazarlamasının bir arada yapılabilecek fakültemizle ortak projelerin yapılabileceğini belirtti. Panel soru cevap bölümüyle sonlandırıldı. 

340-sgoe-1.jpg

340-sgoe-2.jpg

340-sgoe-3.jpg

340-sgoe-4.jpg

340-sgoe-5.jpg

340-sgoe-6.jpg

340-sgoe-7.jpg

340-sgoe-8.jpg