Yabancı Dil Sınav Duyurusu

21.11.2016 tarihinde Rektörlüğümüz Personel Daire Başkalığının sayfasında ilan edilen Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Anabilim Dalı 3. derece Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran ve Akademik Kadro Başvuru ve Ön Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenerek başvurusu kabul edilen adayın sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatte belirtilen jüri tarafından yapılacaktır.

YABANCI DİL SINAV DUYURUSU

Sınav Tarihi   Sınav Saati

12/12/2016          11.00

YABANCI DİL SINAV JÜRİSİ