Telafi Sınavlarına Girecek Öğrencilerin Listesi

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı güz yarıyılı mazeret sınavlarına girme talepleri kabul edilen öğrencilerin isim listesi aşağıda yer almaktadır. Sınavlar 27 Kasım - 1 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin sınava girecekleri derslerle ilgili dersin hocası ile görüşmeleri gerekmektedir. Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri için ise sınav takvimi duyurusu ayrıca yapılacaktır.

Başvuruları kabul edilmeyen öğrenciler;

Öğrencinin Adı Soyadı                                    Bölümü

Enes KONCA                                     Seyahat İşletmeciliği Turizm Rehberliği Bölümü

Demetnur KORKMAZ                     Seyahat İşletmeciliği Turizm Rehberliği Bölümü

Deniz BENLİ                                       Seyahat İşletmeciliği Turizm Rehberliği Bölümü