2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde Fakültemize "Başarı Durumuna göre Kurum İçi, Kurumlar Arası ve Yurt Dışı Yatay Geçiş sonuç listesi ve güncellenen kayıt takvimi"

Fakültemize 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde "Başarı Durumuna göre Kurum İçi, Kurumlar Arası ve Yurt Dışı Yatay Geçiş sonuç listesi.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

2020-2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

KURUMLARARASI-KURUMİÇİ-YURT DIŞI BAŞARI DURUMUNA GÖRE

VE MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KAYIT TAKVİMİ

Yatay Geçiş Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Kesin Kayıt

21.09.2020

23.09.2020

Yedek Kayıt

24.09.2020

25.09.2020

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

1. 3 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).

1. İkinci öğretim okuyacak öğrenciler öğrenim ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu.

1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge

1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.

1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.

Ekler

Liste.xlsx